Bemiddeling

SKY IS GEPLAATST!!!! Lieve bijzondere Sky zoekt dito baas. 22-08-2020
Kijk eens in de poppetjes van deze mooie ogen! Dit is Sky. Sky is een chemisch gecastreerde reu van 2 jaar. Er wordt een nieuwe baas voor hem gezocht omdat zijn baasjes hem niet dat kunnen geven wat hij nodig heeft. Sky was vorig jaar door deze baasjes al herplaatst. Ze dachten een top plek voor Sky gevonden te hebben. Niets bleek minder waar jammer genoeg. Daar kwamen ze achter toen ze een tijd later een telefoontje kregen van mensen die Sky pas in huis hadden en waar het niet goed ging. Toen kwamen de baasjes erachter dat Sky door verschillende mensen was doorverkocht. Sky was gebruikt enkel en alleen om geld aan te verdienen. Zijn baasjes hebben hem toen weer terug gekocht om ervoor te zorgen dat Sky niet weer van hand naar hand zou gaan. Nu hebben Sky zijn baasjes mijn hulp ingeroepen om een serieuze baas voor hem te zoeken waar hij de rest van zijn leven kan en mag blijven wonen en waar hij met liefde wordt verzorgt.
Sky is een lieverd en vindt iedereen die binnen komt leuk. Hij blaft zelden. Hij luistert prima als hij los mee loopt op plekken waar dat kan. Als Sky los loopt is hij goed met andere honden. Aan de riem is een ander verhaal. Dan is Sky een handvol voor zijn baas want dan laat hij ander gedrag zien en is dan heel fel naar andere honden. Sky kan prima luisteren maar te veel druk op hem, dat vindt hij lastig en dan trekt hij zich terug. Hij is dan niet agressief maar trekt zich direct terug. Sky kan met grotere kinderen en kan mee in de auto.
Sky is niet geschikt voor schapen drijven of allerlei wedstrijden. Hij wandelt heel graag met zijn baas en heeft iemand nodig die liefdevol en duidelijk naar hem is. Een plek waar hij niet gelijk allerlei honden tegen komt als hij aan de riem mee gaat lopen. Een baas die met hem kan trainen om niet meer fel te zijn aan de riem naar andere honden en die hem laat zien dat werken met de baas ook vooral leuk is. Sky houdt van een knuffel maar kan ook de rust opzoeken ergens anders in huis of buiten. Een balletje narennen is leuk maar het wordt niet terug gebracht door Sky.
De baas die gezocht wordt voor Sky heeft ervaring met honden, heeft genoeg tijd, wil actief met Sky aan het trainen gaan en woont niet in een druk gebied waar dagelijks aan de riem gelopen moet worden. Denkt u de perfecte baas voor Sky te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van uw woonsituatie naar wilma@herplaatsingscoach.nl en wie weet kunt u binnenkort kennis maken met lieve Sky.

FRIDA IS GEPLAATST!!!! Lieve aanhankelijke Frida zoekt dito baasje. 26-06-2020

Mag ik u voorstellen aan lieve, ietwat eigenwijze, Beagle dame Frida. Frida is een gesteriliseerd teefje van 8 jaar. Een echte ras Beagle is ze niet maar dat vertellen we niet verder. Frida is lief, Frida is aanhankelijk en Frida vindt iedereen aardig. Ze heeft wel wat issues waardoor ze nu een nieuwe baas zoekt. Frida vindt het namelijk moeilijk om alleen te zijn. Dat is lastig in het huishouden waarin ze nu woont want daar moet men ook regelmatig de deur uit. Daarnaast vindt Frida het heerlijk en zit ze lekkerder in haar vel als er een fijne afgezette tuin voor haar aanwezig is waar ze heerlijk in kan snuffelen, liggen en nagenieten van de lange wandelingen die met haar gemaakt worden. Frida vindt het heerlijk om bij haar baasje te knuffelen. Heerlijk op haar rug met de pootjes in de lucht. Haar pootjes aanraken vindt ze daarentegen dan weer niet zo fijn. Ze trekt ze dan terug. Nagels knippen, mocht dat nodig zijn, is daarom wel een dingetje voor haar. Er is ooit iets gebeurt waarschijnlijk waardoor ze daar nu moeite mee heeft. Het is niet bekend wat, want Frida is niet altijd bij haar huidige baasjes geweest. Frida is sociaal naar andere honden en die vindt ze dan ook erg leuk. Ze kan op veilige plekken loslopen (strand bijvoorbeeld) en struint dan heerlijk rond. Aan de riem trekt ze een klein beetje. Ze kan mee in de auto maar als het baasje uit de auto gaat en Frida moet even wachten laat ze zich horen want ook dat vindt ze niet tof. Frida is gewoon graag bij haar baasje in de buurt. Omdat Frida van aandacht houdt vindt ze kinderen ook helemaal prima. Wel vanaf een jaar of 10 het liefst want die kunnen dan al heel goed knuffelen en zijn heerlijk om tegen aan te kruipen.

Frida zoekt een baasje met het liefst een leuke andere sociale vriendelijke Beagle. In ieder geval een baasje die het karakter van een Beagle kent en die een andere leuke hond heeft. Het nieuwe baasje heeft een afgezette tuin en woont niet in een flat maar heeft wat meer ruimte waar Frida rond kan snuffelen en relaxen.

Denkt u nou het baasje voor Frida te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van de woonsituatie naar wilma@herplaatsingscoach.nl en wie weet kunt u deze lieverd binnenkort ontmoeten.

BORRI IS GEPLAATST!!! Lieve lieve lieve senior Borri zoekt even zo lief baasje. 18-06-2020

Lieve knuffelbeer Borri van 10 jaar zoekt een nieuwe baas omdat zijn oude baasje niet meer voor hem kon zorgen. Borri verblijft bij mij in de opvang en daar loopt hij tussen 7 andere honden en 3 katten. Hij is echt zo vreselijk lief!! Er zit geen kwaad in deze lieve schat. Hij kan met alle honden, alle katten en waarschijnlijk met alle andere dieren. Hij is een middenslag formaat en als je dan 10 jaar bent dan ben je al best wel op leeftijd. Ogen die iets minder goed zien door staar. Oren die net iets minder horen. Het lichaam is wat stram soms bij het opstaan maar Borri is verder gezond. Hij is gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en nagekeken door een dierenarts. Borri zou nog heel graag een paar jaar van zijn leven bij iemand doorbrengen die veel met hem knuffelt. Een aantal wandelingen per dag, een paar keer lekker eten op een dag en Borri is gelukkig. Autorijden vindt Borri daarentegen echt vreselijk. Hij is wagenziek. Lange wandelingen zijn te veel voor deze lieve lobbes maar een keer of 3 a 4 een korte wandeling vindt hij heerlijk. Hij trekt niet aan de riem en wandelt lekker mee. Borri kent geen commando’s, die heeft hij nooit geleerd. Borri is geen blaffer. Wij hebben hem hier in huis nog niet één keer gehoord, zelfs niet als de andere honden aanslaan. Borri zoekt een baasje die hem gewoon lekker mee laat hobbelen in huis. Heerlijk samen wandelingetjes maken en verder samen genieten van lekker eten. Borri vindt andere honden leuk dus als er een ander maatje voor hem is dan is dat gezellig. Het is niet noodzakelijk. Denkt u het baasje te zijn voor deze lieverd stuurt u dan een uitgebreide mail naar wilma@herplaatsingscoach.nl

RINO IS GEPLAATST!! Kleine onzekere Rino zoekt baasje met hond(en). 16-06-2020 

Mag ik u voorstellen aan Rino. Rino is een Yorkshire Terriër reutje van net 4 jaar. Rino zoekt een nieuw baasje ivm een scheiding en volle dagen werken. Daardoor moest de kleine man hele dagen alleen thuis zijn. Rino is een onzeker hondje. Als hij iets niet vertrouwd blaft hij maar ook als hij aandacht wil. Hij is altijd de enige hond in huis geweest en hij is gewend dat hij alle aandacht krijgt. Rino is het liefst bij zijn baasje(s) in de buurt. Zit je achter de pc, dan wil Rino op je schoot of op de tafel tussen je armen liggen. Zit je op de bank dan wil Rino erbij.

Rino verblijft sinds kort bij mij in de opvang en daar woont hij nu samen met 7 andere honden en 3 katten. Rino vond het de eerste dag wat spannend en wilde niet aangehaald worden maar vanaf dag 2 ging hij met sprongen vooruit. Was hij voorheen kieskeurig met zijn eten, dat is hij nu niet. Hij eet heerlijk met de andere honden mee. Hij loopt mee aan de riem, houdt zich goed staande tussen de andere honden en katten zijn geen enkel probleem voor de kleine leuke man. Rino is niet gecastreerd. Nu is castreren bij een onzekere hond sowieso niet het beste plan maar het is wel aan te raden om hem op den duur te laten castreren. Rino plast namelijk in huis, overal. Bij mij in huis loopt hij daarom altijd met een plasbandje en dat gaat super. Hij vindt dat geen enkel probleem. Het is verstandig dat Rino eerst eens meer vertrouwen op doet, met andere honden aan zijn zijde, zodat hij een stuk relaxter wordt en uiteindelijk dan gecastreerd kan worden eventueel. Rino sliep voorheen boven bij zijn baasjes maar bij mij slaapt hij gewoon beneden samen met de andere honden en dat vindt hij prima. Hij is de hele nacht rustig en staat in de ochtend blij te wezen tussen de andere honden als ik beneden kom.

Rino loopt goed mee aan de riem maar voor hem hoeft er geen lange wandeling gemaakt te worden. Even plassen en poepen en dan wil hij weer naar huis. Autorijden vindt Rino doodeng. Hij trilt en rilt dan. Hij is niet wagenziek, hij vindt het gewoon echt heel eng. Dat is altijd al zo geweest. Rino blaft bij vreemd bezoek wat binnen komt maar is stil als dat bezoek gaat zitten. Hij zal niet bij het vreemde bezoek komen kijken. Hij is namelijk geen allemansvriendje, maar dat hoeft ook niet. Het baasje is voor hem het belangrijkste.

Voor Rino zoek ik een baasje met andere hond(en). Hij zal er waarschijnlijk niet mee gaan spelen maar de kleine man heeft het wel nodig qua voorbeeld. Dit zodat hij leert om meer hond te zijn en wat zelfstandiger en meer ontspannen te worden. Rino is klein van stuk, knap en erg lief. Denkt u nou het juiste baasje te zijn voor deze knapperd stuurt u dan een uitgebreide mail aan mij via wilma@herplaatsingscoach.nl en wie weet bel ik u om kennis te komen maken met de kleine man. Tot die tijd trippelt hij hier lekker in huis rond, doet de wandelingen mee en leert van de andere honden.

OSCAR IS GEPLAATST!!!! Lieve bijzondere Oscar zoekt baas waar hij heerlijk hond mag zijn. 08-06-2020

Met pijn in het hart zoeken de baasjes van Oscar een nieuwe baas met andere stabiele hond (liefst een teef) voor hem. Oscar is een gecastreerde Labradoodle van 4 jaar. Oscar is in het gezin van pup tot nu opgegroeid. Een super lieve hond die graag werkt. Hij houdt van lange (bos)wandelingen. Loslopen en rennen vindt hij fijn en luistert dan meestal ook prima. Apporteren van speeltjes daar wordt Oscar heel blij van. In huis is hij altijd samen met een teef en hij is dan gewoon rustig. Hij speelt graag met de teef en hij kan over het algemeen heel goed met andere honden. Oscar slaapt niet in een bench en sloopt niets. Laat alleen geen eten op de tafel of aanrecht staan want dan is Oscar er als de kippen bij. In huis is Oscar een schat en is altijd wel in de buurt van zijn baasjes. Hij houdt van knuffelen en kroelen. Oscar is niet dol op katten.

Oscar is een lieve maar ook zeer sensitieve hond die voor zijn bazin constant “aan” staat. Hij is namelijk de meeste tijd van zijn leven hulphond geweest voor zijn bazin. Door dit “werk” is Oscar zo nu en dan overprikkeld en kan hij beschermend reageren. Vreemde mensen kunnen soms lastig zijn voor hem als die in huis of de pad op komen. Mensen die hem zomaar willen gaan aaien vindt Oscar ook niet fijn en hij kan dan ook grommen of snappen. Oscar heeft een paar keer gesnapt naar mensen die in huis door de deur kwamen. Hij heeft nooit echt gebeten, schrikt van zichzelf en is snel weer weg. Er moet tussen baas en hond blindelings vertrouwen zijn maar dat vertrouwen is jammer genoeg geschaad door de paar incidenten met de huidige baasjes. Oscar voelt dat er minder vertrouwen is en dat gunnen zijn baasjes hem niet. Bij een nieuwe baas die hem op de juiste manier kan begeleiden kan Oscar weer gewoon lekker hond zijn zonder dat hij het gevoel heeft “aan” te moeten staan.

Oscar heeft in zijn “loopbaan” alles geleerd. Traplopen, boodschappen uit pakken, deuren open en dicht doen, alarmknop indrukken etc etc. Het is natuurlijk heel fijn dat hij dat allemaal kan maar het is de bedoeling dat Oscar weer gewoon alleen maar lekker hond hoeft te zijn. Lekker wandelen, knuffelen met de baas, slapen, wat spelen en weer lekker wandelen. Hij heeft genoeg moeten werken en “aan” moeten staan en bij zijn nieuwe baas wordt het tijd voor luieren. Vervroegd met pensioen zullen we maar zeggen.

We zoeken voor Oscar een baas met ervaring, een huis dat rustig gelegen is met een goed afgezette tuin. De tuin moet goed afgezet zijn want Oscar is erg slim en vindt anders wel een manier om even ergens anders te gaan kijken. Het baasje heeft geen kinderen of kleinkinderen en er komen niet allerlei verschillende mensen over de vloer. De nieuwe baas is vooral ook zeer liefdevol, consequent en heeft een andere stabiele sociale hond (liefst een teef). De baas is een stabiele factor zowel mentaal als fysiek. Als je zijn vertrouwen hebt en hem stabiliteit geeft dan heb je een fantastische hond aan Oscar. Een super maatje.

Denk je de perfecte baas voor Oscar te zijn stuur dan een mail met uitgebreide uitleg van je situatie naar wilma@herplaatsingscoach.nl  Vergeet je tel nummer er niet bij te zetten.

RANDY IS GEPLAATST!!! Lieve, onzekere, aanhankelijke Randy zoekt super baasje. 07-06-2020

Deze knappe, middelgrote, 3 jarige, gecastreerde reu is Randy. Randy heeft moeite met vreemde mensen die in huis komen. Hij vindt het lastig om daarmee om te gaan en daarom zoekt hij een super baas die weet hoe daarmee te dealen. Als Randy je kent is hij een super maatje. Je mag dan alles met hem doen. Hij komt heel graag knuffelen en is dol op spelletjes doen met de baas. Een zeer aanhankelijke honden. Randy heeft al heel veel gedaan en getraind met zijn baasje waar hij de afgelopen jaren heeft gewoond. Er is heel veel gedaan om Randy meer vertrouwen te geven en Randy is dan ook al veel gegroeid. Randy is dol op wandelen en gaat dan ook graag met zijn baasje lopen. Niet op hele drukke plekken want dat is te veel voor Randy. Randy verblijft momenteel bij een oppas omdat Randy zijn baasje door medische problemen niet meer voor hem kan zorgen. Tot er een andere baas voor hem is gevonden verblijft hij bij de oppas.

Bij de oppas maakt hij kennis met meerdere mensen en dat gaat op zich prima als men zich aan de regels houdt en Randy wordt gestuurd en geholpen met wat hij moeilijk vindt. Hij heeft een bench waar hij zich in terug kan trekken. Komen er nieuwe mensen binnen dan wordt men eerst binnen gelaten en dan mag Randy uit de bench. Randy vindt het niet fijn als mensen hem gelijk gaan aaien, aankijken of aandacht geven. Alles op zijn tijd. Buiten heeft Randy geen moeite met mensen die langslopen. In het oppas gezin is ook een andere hond. Randy is wat jaloers naar andere honden in zijn eigen huis en gromt als de andere hond in de buurt komt. Randy kan daarom prima geplaatst worden zonder andere hond in huis. Buiten zijn eigen huis kan hij over het algemeen met honden andere honden mits hij de kans krijgt om rustig te wennen. Pups en jonge honden zijn niet favoriet bij Randy.

Randy is een schat als hij je eenmaal kent en zich veilig voelt. We zoeken voor Randy een baas of echtpaar waar het niet druk is in huis. Die weten hoe ze een onzekere hond als Randy nog meer kunnen begeleiden. Een baas die begrijpt dat hij rust en regelmaat nodig heeft. Een baas die op een rustige plek woont, geen druk gezin met kinderen. Randy kan een aantal uren alleen zijn als hij gewend is. Hij moet altijd wennen aan nieuwe situaties en we gaan Randy dan ook goed begeleiden tijdens zijn verhuizing als er een andere baas voor hem gevonden is. Denkt u de perfecte baas voor deze schat te zijn stuur dan een mail naar wilma@herplaatsingscoach.nl en wie weet spreken we elkaar snel. Vergeet niet uw tel nummer erbij te vermelden.

MINIK IS GEPLAATST!!! Knappe, lieve, super sociale Minik zoekt baasje MET andere speelse hond. 05-06- 2020

Deze knappe lieve teef van net 1 jaar is Minik. Minik is super sociaal naar mensen en honden. Alle andere dieren zijn heel boeiend en wil ze graag kennis mee maken. Er zit geen greintje kwaad in deze lieverd. Minik heeft het eerste jaar van haar leven zonder andere honden doorgebracht. Ze zat een paar dagen per week alleen en haar wereldje was niet zo heel groot. Bij mij zie ik dat veel dingen nieuw voor haar zijn. Ze wil alles ontdekken en dat toont zich dan in weinig aandacht voor het baasje tijdens het lopen buiten. Hier moet aan gewerkt worden. Ze kan bijvoorbeeld langs schapen lopen, ernaartoe willen om even later terug te schrikken als de schapen gaan bewegen. Want dan is het ineens best spannend. Ook dan moet er juist gereageerd worden door het baasje. Omdat alles zo nieuw voor haar is en ze overal op af wil lopen kan ze (nog) niet loslopen. Trainen hiermee is belangrijk.

Minik haar lust en haar leven is spelen met andere honden. Ik heb nooit eerder een hond meegemaakt die dat zo hard nodig heeft als lieve Minik. Minik zoekt dan ook een nieuwe baas MET een andere speelse sociale hond waar ze dagelijks uren mee kan rennen en spelen in een grote afgezette tuin. De hondentaal kent ze goed. Minik is helemaal zindelijk, blaft zelden in huis. Buiten in de tuin kan ze soms weleens waaks blaffen als ze iets geks hoort of ziet. Ze is gewend aan katten in huis. Ze wil daar ook mee spelen. Een kat die weg loopt vindt ze dan weer leuk om achteraan te gaan. Minik kan prima mee in de auto. Deze knappe lieve dame is dol op kinderen. Ze is niet zo handig met kinderen onder de +/- 12 jaar want ze springt ze in alle enthousiasme omver. Ook hier een puntje om aan te werken. In huis is Minik echt een super makkelijke hond. Super lief, dol op knuffelen en spelen, je hoort haar niet, kan prima alleen zijn.
Voor Minik wordt een baas gezocht MET andere hond en fijne afgezette tuin waar ze samen met haar hondenmaatje in kan rennen. Een baasje die lange wandelingen met haar wil maken en de tijd heeft om te trainen met haar betreft het lopen aan de riem en de aandacht voor haar baasje. Een baas die, net als Minik, van knuffelen houdt.

Heb je interesse in Minik stuur dan een MAIL met uitgebreide informatie over je gezinssituatie naar: wilma@herplaatsingscoach.nl
Vergeet je tel nummer er niet in te zetten!

p.s: Heb je geen andere leuke speelse hond dan heeft reageren geen zin.

GEPLAATST!!! Lieve Fleurtje zoekt lief geduldig baasje MET andere hond en tuin. 26-04-2020

Je zal maar de pech hebben dat je als teefje bij een broodfokker terecht komt. Een broodfokker die je geen liefde en medische zorg geeft. Die je alleen maar gebruikt voor eigen gewin. De broodfokker noemt het liefde voor de hond of het ras om zijn “geliefde” honden op te sluiten in een schuur en te gebruiken als puppymachines. Ieder normaal denkend mens noemt het dierenmishandeling. Lieve Fleurtje was ook zo’n teefje in een schuur. Gelukkig is deze lieverd eruit gekomen en kan ze nog veel vrije jaren beleven. Ze is vanaf nu op zoek naar het liefste baasje die er bestaat.

Fleur is een zeer lief teefje van 6 jaar. Vriendelijk en opgewekt, als ze eenmaal gewend is aan de nieuwe situatie. Fleurtje is erg nieuwsgierig en ze is dol op eten. Met eten staat ze vooraan en duwt ze alle andere honden aan de kant. Dan durft ze alles. Ze komt als voor een knuffel en wil graag dichtbij haar baasje zijn. Fleurtje verblijft bij een gastgezin waar andere honden en katten zijn. Fleurtje is super sociaal naar dieren. Een hond als voorbeeld heeft ze ook echt nodig. Ze slaapt in de nacht rustig door en verblijft dan met de andere honden in de woonkamer. Dat doet ze erg goed.

Vaak hebben ex broodfokhondjes moeite met zindelijk worden. Fleurtje is de hele dag zindelijk mits de deur naar de tuin open staat. In de nacht kan ze het nog niet ophouden en doet haar behoeften op een puppymatje. Soms ook naast de mat. Daar is nog winst te behalen. Fleurtje kan nog niet aan de riem lopen. De buitenwereld is tot nog toe te bedreigend en te veel voor haar. Haar aanstaande lieve baasje heeft dus niet alleen al een hond in huis maar heeft ook een heerlijke tuin waar Fleurtje in mag om haar behoeftes te doen tot ze er klaar voor is om ook mee te gaan wandelen.

Fleurtje heeft een paar dagen nodig om te wennen aan een nieuwe situatie. Optillen is voor Fleur ook heel spannend. Dan verstijfd ze helemaal. In de bench in de auto vindt ze lastig. Ze vindt dat opgesloten zitten duidelijk niet fijn. Dat is niet zo wonderlijk na jaren opgesloten te hebben gezeten in een klein hok. Het aanraken is in sommige gevallen ook nog spannend maar ze begint het steeds fijner te vinden en is ook steeds meer relaxt tijdens het aaien en knuffelen. Ze wil zo graag aandacht, geliefd zijn.

In het kort: Fleurtje is een leuk, lief, nieuwsgierig en een zeer sociaal teefje. Ze is nog niet helemaal zindelijk en kan nog niet aan de riem lopen. Dit kan nog wel een poosje duren. Ze is vrolijk (na gewenning) en een super schatje. Ze zoekt een baasje MET andere hond en met een tuin. Een baasje die begrijpt dat een teefje als Fleur tijd nodig heeft om de wereld te ontdekken en die haar met alle tijd en liefde begeleidt. Fleurtje is 6 jaar, gesteriliseerd en haar gebitje is helemaal netjes. De kleine dame is klaar voor een baasje waar ze de rest van haar leven mag blijven. Bent u dat baasje neem dan contact met mij op. Een gezin met kleine kinderen, mensen zonder tuin of hond zijn niet geschikt voor deze kleine dame.

BROWNIE IS GEPLAATST!! Vriendelijke sociale leuke Brownie zoekt baasje MET hond. 29-03-2020 

Wat is ze LEUHEUK!!!! Brownie zit bij mij in de opvang en ik ga een nieuw baasje voor haar zoeken. Ze is super makkelijk en sociaal in de omgang. Ze kan met alles en iedereen. Honden, katten, kinderen het maakt allemaal niet uit. De lieverd is nog geen jaar en niet gesteriliseerd. Haar enige probleem is dat ze niet alleen kan zijn dus ze zoekt een baasje MET andere hond want dan heeft ze meer rust en is het okay voor haar. Spelen met andere honden vindt ze super leuk en het nieuwe maatje moet dan ook zeker van spelen en rennen houden. Denkt u het baasje te zijn voor deze leukerd neemt u dan contact met mij op 06-82501834

Als je geen andere hond hebt heeft het geen zin om te reageren.

Lieve reu Bo zoekt baasje om zijn oude dag door te brengen. 18-02-2020 BO IS GEPLAATST!!!!!!

Deze lieve gecastreerde Amerikaans Bulldog reu van 10 jaar zoekt door omstandigheden een nieuwe baas. Ik sta in contact met zijn baasjes (en de LID) wat betreft het herplaatsen van deze lieve Bo, oftewel Barbarossa. Bo is een lieve zachtaardige reu. Hij heeft altijd samen geleefd met een teef. De enige honden waar Bo wat moeite mee heeft zijn Mechelaren. Verder gaat hij prima met alles. Hij is zover bekend gezond maar natuurlijk wel op leeftijd dus alles gaat wat langzamer. Bo is dol op wandelen en het strand vindt hij erg leuk. Bo is gewend aan jongere kinderen. In de auto mee is ook geen probleem. Bo verblijft in Middelburg, Zeeland. Denkt u de juiste plek te hebben voor Bo dan kunt u contact met mij opnemen. 

Lieve sociale Monza zoekt lief baasje 14-02-20202  MONZA IS GEPLAATST!!

Deze enorme lieve zesjarige dame is Monza. Monza is een gesteriliseerde Goldendoodle teef. Ze kan met alles. Andere honden, katten en mensen. Ze vindt alles en iedereen prima en leuk. Kleine kinderen is wat minder handig want ze kan wat enthousiast zijn en de kleintjes omver lopen. Monza zoekt een nieuwe baas omdat haar vorige baasje veel moet werken (na overlijden partner) en Monza het erg moeilijk vindt om alleen te zijn. Monza wordt nu door mij opgevangen. Bij mij woont ze samen met andere honden en katten. Monza is stapeldol op wandelen. Haar oren zijn dan wel wat verstopt af en toe, want tijdens dat wandelen is ze zo met alles om zich heen bezig dat ze het baasje weleens vergeet. Water vindt ze enorm leuk. Ze gaat niet zwemmen maar lekker poedelen vindt ze heerlijk. Ze is dol op knuffelen en komt graag bij je liggen of zitten. Een zeer aanhankelijk lieve dame. Monza is een mensenhond. Ze trekt zich niet op aan andere honden. Met een andere hond spelen is weleens leuk maar heeft geen prioriteit voor Monza. De mensen in haar leven zijn voor haar het belangrijkste. Daarom vindt ze het moeilijk als die weg zijn en gaat ze joelen. Omdat ze dit doet is een flat of rijtjeswoning niet handig voor deze lieverd. Monza is gewend in een bench te slapen. In de nacht zit de bench dicht (dan slaapt ze de hele nacht door) en overdag staat de bench gewoon open. Zonder bench voelt ze zich wat verloren. Monza kan prima mee in de auto, ze gaat dan eenmaal onderweg liggen. Deze knappe dame moet om de 3 maanden naar de trimsalon en haar vacht moet goed verzorgd worden. Dit is belangrijk om te weten voor de nieuwe baasjes. Monza is een super lieve zachtaardige teef die rust en regelmaat nodig heeft. Ze vindt veranderingen namelijk best moeilijk. Bent u die rustige baas die van wandelen houdt en deze knappe lieve dame rust en regelmaat kunt en wilt geven neemt u dan contact met mij op.

Norah zoekt een baas.  NORAH IS GEPLAATST!!!

Hoi, ik ben Norah. Een Ierse Terriër van bijna twee jaar jong. Mijn Ierse roots geven mij niet alleen mijn mooie rooie krullen maar ook mijn lieve, aanhankelijke en tegelijkertijd pittige karakter. Ik ben een allemans vriendje. En dat geldt wederzijds: mensen zijn snel verliefd op mij. Ik vind kinderen ook heel erg leuk. Kan ik lekker mee spelen. Ik speel ook graag met de honden die ik ontmoet bij de hondenuitlaatservice of in losloopgebieden. Heerlijk samen ravotten: een teefje of een reu, jong of oud het maakt mij, gesteriliseerd teefje, niet uit. Ik daag ook graag uit om lekker te rennen. Ik win altijd, want ik ben nog nooit een hond tegen gekomen die harder kan rennen dan ik. En wil mijn vrouwtje dat ik de bal terug breng dan doe ik dit ook meestal. Tot dat ik moe ben en liever even ga snuffelen. Of het moet zo zijn, dat ze de bal in het water gooit, want dan spring ik er in om de bal te halen, daar kan ik geen genoeg van krijgen. En van dat zwemmen krijg je en super conditie. Ik kom dan ook alleen bij de dierenarts om mijn verplichte vaccinaties te halen. Verder is niet nodig want ik ben beresterk en kerngezond.

Met smaak eet ik dan ook elke dag mijn voerbakje leeg. En na het eten gaan het baasje en ik nog een rondje lopen en dan krijg ik bij thuiskomst een kluif. Goed voor mijn gebit (ps.: ik poets elke avond mijn tanden) én ik vind het gewoon super lekker. Natuurlijk vind ik het ook leuk als er visite komt. Als
er aangebeld wordt, blaf ik even zodat men weet dat ik waak voor mijn vrouwtje. Als het bezoek binnenkomt heeft mijn vrouwtje mij geleerd dat ik niet tegen ze op mag springen. Dus doe ik dat niet. Als er hondjes op bezoek komen, vind ik dat leuk als ik ze ken. Zomaar een hond die ik nog nooit ontmoet heb in mijn huis vind ik niet zo fijn. Eerst buiten kennismaken en dan is binnen komen prima.

Ik ben ook samen met mijn vrouwtje naar de hondenschool geweest. Ik ben de trotse bezitter van diploma’s voor de puppycursus en twee gehoorzaamheidsopleidingen. En vorige zomer heb ik ook mee gedaan aan de behendigheidstraining. Ik ben super slim dus ik had snel in de gaten dat ik een
beloning kreeg als ik over de horde sprong, door de slurf rende en de slalom liep. Maar na die trucjes was ik ook wel ondeugend. Heerlijk om even een paar sprintjes over het veld te trekken voordat ik weer terugging naar mijn vrouwtje.

Is alles dan lief aan mij: nee. Ik jaag namelijk op katten. Ik kan het niet laten als ik een kat ruik om er achter aan te gaan. Dan vergeet ik dan alles om me heen en ren mijn neus achterna. Ik laat mijn vrouwtje dan gewoon roepen. Dit maakt echter wel dat mijn vrouwtje mij niet meer los durft te laten. En dat is jammer want ik mis het rennen ontzettend. Ik heb zoveel energie dat ik gewoon moet kunnen rennen. En mijn vrouwtje moet ook werken dus we kunnen niet zo vaak naar het bos of het strand. Ik kan namelijk in het bos en op het strand prima los lopen en dan luister ik gewoon.In de plaats waar mijn vrouwtje woont komen we jammer genoeg veel katten tegen. Ik moet nu dus veel vaker aan de lijn lopen dan dat ik graag zou willen. Het maakt mij ook een beetje bang als ik vast zit. Ik ben een hele sociale hond, maar kijk ook graag de kat uit de boom. Dus als ik het niet vertrouw aan de riem dan zet ik het op een blaffen. Met loslopen heb ik met niemand problemen. Mijn vrouwtje ziet dat ik met, alleen maar aan de lijn lopen, niet gelukkig ben. Daarom gunt zij mij een baas die meer tijd voor mij heeft, bij het bos of strand woont en dat ik gewoon los kan lopen en weer kan rennen en spelen. (Norah heeft een stamboom)

Ben jij de baas die mij een nieuw thuis wilt geven neem dan contact op met 06-82501834 of stuur een mail en wie weet zie ik je snel en kunnen we samen op avontuur!

Norah verblijft in de buurt van Utrecht.